Condiții și Termeni

I. DESPRE

a. Omu’ și Libelula este un site cu caracter de prezentare. Scopul site-ului este de a aduna în jurul său o comunitate cât mai largă și de calitate, cu oameni care apreciază arta și frumosul, talentul și calitatea artistică cât și creatorii săi.

b. Pentru a avea un articol pe site-ul omusilibelula.ro este necesar să ne contactați prin e-mail la urmatoarele adrese: literatura@omusilibelula.ro (pentru literatură) sau prin acest formularimagine@omusilibelula.ro (pentru artă plastică, fotografie, video, etc.) sau prin acest formularmuzica@omusilibelula.ro (pentru muzicieni și compozitori) sau de asemenea prin acest formular. Mai multe informații AICI.

c. Tot conținutul site-ului este 100% editat și încărcat pe site de echipa Omu’ și Libelula. Posibilitatea de înscriere cu drepturi de postare și editare pentru orice vizitator nu este momentan posibilă.

d. Echipa site-ului își rezerva dreptul de folosință a lucrărilor postate de site în scop oneros numai cu acordul proprietarilor, acceptul făcându-se în scris (electronic). Aceștia pot folosi creatile înscrise în site numai în scopul promovării comunitații, cu condiția respectării prevederilor legale privind drepturile de autor.

e. Prin înscrierea artiștilor pentru un articol pe site-ul Omu și Libelula, adresele de e-mail ale acestora vor intra automat în baza noastră de date urmând să primească periodic e-mailuri cu privire la activitatea și noutățile site-ului. Prin bifarea care atesta acceptarea Condițiilor și Termenilor site-urilor își dau acordul în aceasta privință.

f. Cu toate acestea, adresele de e-mail furnizate echipei Omu și Libelula nu vor fi niciodată oferite nici unei alte terțe părți. Oferim protecția datelor și asiguram confidențialitate 100%.

II. DREPTURI DE AUTOR

a. Este obligatorie deținerea tuturor drepturilor de autor pentru creațile care doriți sa le introducem pe site purtând semnătura dumneavoastră. Este interzisă publicarea conținutelor scanate din reviste, capturile de ecran din filme, fotografiilor găsite pe internet sau a altor lucrări care nu va aparțin. În cazul în care observați nereguli din acest punct de vedere, nu ezitați să ne contactați pentru a șterge conținutul în discuție.

b. Drepturile pentru creațile înscrise pe site apartin implicit și în totalitate autorilor lor. Pentru discuții/negocieri/propuneri, aceștia pot fi contactați prin link-urile oferite de aceștia în biografie.

c. Orice reproducere a conținutului site-ului Omu’ și Libelula fără acordul artistului este strict interzisă.

III. Creații

a. Drepturi de publicare:

Orice arist poate publica pe site-ul nostru, în urma cererii de publicare(biografie și/sau creație). Cu toate acestea ne rezervam dreptul de a selecta atât artistul cât și conținutul care îl vom publica pe site.

De asemenea echipa site-ului poate publica conținutul unui artist fără ca acesta să fi facut o cerere, iar sursa conținutului va apărea in respectivul articol, drepturile de autor ale artistului publicat aparinand implicit și în totalitate acestuia.

Nu se vor accepta creații care conțin cuvinte licențioase sau vulgare, tentă rasista, continut pornografic, abuzarea sau exploatarea copiilor.

b. Toate creațile prezente pe site sunt protejate prin legea 8/1996 privind drepturile de autor, dupa cum urmează:

Legea nr. 8/1996

c. Toate creațile de pe acest site se afla sub urmatoarea licență:

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/deed.ro
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.